В Укргазвидобуванні сказали, які документи у них вилучають при обшуку

В Укргазвидобуванні сказали, які документи у них вилучають при обшуку

Укрінформ
В офісах ПАТ "Укргазвидобування" вилучають документи, пов'язані з компаніями "Tacrom Services S.R.L" (Румунія) та "Бєлоруснєфть".

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Обшуки проводяться за ухвалою Печерського районного суду міста Києва від 29 червня 2017 року... Згідно з ухвалою суду вилученню підлягають документи, пов'язані з відносинами ПАТ "Укргазвидобування" та компаніями "Tacrom Services S.R.L" (Румунія), ДП "РУП "ВО "Бєлоруснєфть" (Республіка Білорусь)", - йдеться у повідомленні.

Як пояснили в "Укргазвидобуванні", ці документи стосуються проведення у 2016-2017 роках ГРП (процес інтенсифікації видобутку газу), інженерних звітів та іншої важливої для діяльності компанії інформації.

Читайте також: Генпрокуратура та СБУ прийшли з обшуками до Укргазвидобування

При цьому в компанії запевнили, що вона співпрацює з представниками СБУ та ГПУ, та нагадали, що рахунки ПАТ «Укргазвидобування» з кінця травня залишаються заблокованими.

Як повідомлялося, у центральному офісі компанії "Укргазвидобування" та її філіях по всій Україні представники Служба безпеки України та Генеральна прокуратура України проводять обшуки та виїмку документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-