НКРЕКП взялася за впорядкування тарифів на переробку побутових відходів

НКРЕКП взялася за впорядкування тарифів на переробку побутових відходів

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розробляє порядок формування тарифу на послугу з перероблення побутових відходів.

Про це повідомляє прес-служба НКРЕКП за підсумками засідання робочої групи з опрацювання проблемних питань у сфері перероблення та захоронення побутових відходів. 

Під час засідання робочої групи було обговорено бачення НКРЕКП розвитку сфери перероблення та захоронення побутових відходів.

Зокрема, обговорювалися ліцензійні умови провадження господарської діяльності з перероблення та/або захоронення побутових відходів; стан відповідності суб’єктів господарювання у сфері захоронення побутових відходів (ліцензіатів НКРЕКП) до вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності із захоронення побутових відходів; проблемні питання тарифоутворення у сфері перероблення та захоронення побутових відходів.

Читайте також: Чиновники кажуть, що Львів вже на 70% чистий

Учасники робочої групи мають до 6 липня надати свої пропозиції до проектів постанов НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування та встановлення тарифу на послугу з перероблення побутових відходів» та «Про затвердження Порядку формування, схвалення інвестиційних програм та/або інвестиційних планів суб'єктів господарювання у сфері перероблення побутових відходів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-