Кабмін проводитиме аудит баз даних ДФС

Кабмін проводитиме аудит баз даних ДФС

Укрінформ
Кабінет міністрів створив міжвідомчу робочу групу для проведення аудиту баз даних адміністрування податків Державної фіскальної служби.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

«21 червня 2017 р. уряд ухвалив постанову щодо створення міжвідомчої робочої групи, яка буде проводити аудит баз даних адміністрування податків, зборів та інших платежів Державної фіскальної служби», - йдеться в повідомленні.

У Мінфіні пояснюють, що створення міжвідомчої робочої групи для аудиту баз даних Державної фіскальної служби - це виконання норм антикорупційного закону 1797, який Мінфін разом з бізнесом, експертами та депутатами розробив, і парламент ухвалив у 2016 році. Головна мета міжвідомчої робочої групи - розробити план дій, провести аудит баз даних, презентувати Кабміну звіт по завершенні роботи. Міжвідомчу робочу групу очолюватиме міністр фінансів Олександр Данилюк.

«Аудит баз даних дасть змогу виявити та знайти рішення для усунення системних порушень. Незалежний аудит баз даних - це важливий крок для покращення ефективності роботи ДФС та зменшення тиску на бізнес», - додають у міністерстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-