Україна збільшила експорт до Угорщини майже на 90%

Україна збільшила експорт до Угорщини майже на 90%

Укрінформ
У вартісному виразі український експорт до Угорщини з січня по березень 2017 року зріс до $15 млн - на 88%.

Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

«Експорт української продукції до ринку Угорщини збільшився на 88% за три місяці 2017 року, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, та становив 15 млн дол. США. Товарообіг за цей період також має суттєве збільшення та складає 49,2 млн дол. США. Найбільшим попитом серед угорських споживачів користувались такі українські товари, як макуха, соєві боби, насіння та плоди для посівів, мед, соняшникова олія, горіхи, шоколад та інші», - зауважила заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева.

 Вона додала, що головними аграрними товарами, які імпортувала Україна з Угорщини були кукурудза, корми для тварин, жива свійська птиця, овочі, насіння соняшнику та інші.

За словами Трофімцевої, головні напрями для активізації двосторонньої співпраці в галузі між країнами, це - ветеринарія, сфера карантину та захисту рослин, селекція та насінництво. А також пріоритетними є розвиток рибного господарства, виноробства та створення спільних проектів у сфері харчової промисловості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-