Гройсман вимагає фотозвітів з будівництва мостів

Гройсман вимагає фотозвітів з будівництва мостів

Укрінформ
Будівники мостів у Запоріжжі мають щомісяця надавати в Кабмін фотозвіти про виконану роботу. 

Таку вимогу висунув Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у ході відвідання місця будівництва мостових переходів через Дніпро в Запоріжжі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Раз на місяць прошу надсилати мені фотозвіт про виконану роботу в Апарат», - сказав Прем'єр-міністр.

При цьому глава уряду зазначив, що питання додаткового фінансування будівництва мостових переходів через Дніпро безпосередньо залежатиме від того, наскільки ефективно використовуються вже виділені кошти.

«Зараз доступні 350 млн грн, з яких 250 млн грн закладені окремим рядком у держбюджеті і ще 100 млн грн надає місцева міська й обласна влада. Якщо я бачитиму, що є прогрес, можна буде порушувати питання про додаткове фінансування», - заявив Гройсман.

Проект будівництва в Запоріжжі автотранспортного мостового переходу був затверджений Держкомітетом будівництва і архітектури в 2002 р. Згідно з проектом будівництво мостів через Дніпро і старий Дніпро, а також будівництво нових транспортних розв'язок і естакадних підходів до моста планувалося завершити протягом 8 років. Проте мостові переходи через Дніпро досі не побудовані. 

Фото Владислава Мусієнка / Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-