Уряд затвердив фінплан ПАТ

Уряд затвердив фінплан ПАТ "Турбоатом" на 2017 рік

Укрінформ
Кабінет міністрів України підтримав проект  розпорядження про затвердження фінансового плану публічного акціонерного товариства "Турбоатом" на 2017 рік.

Таке рішення було прийнято на засіданні уряду у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Були узгоджені усі зауваження по цьому фінплану, які були надані Мінекономрозвитку та Мінфіном. Я вважаю, що цей фінплан треба затверджувати хоча б і тому, що загальні перерахування до державного бюджету передбачаються в обсязі 722 млн грн», - сказав перший заступник голови Фонду державного майна Дмитро Парфененко.

ПАТ "Турбоатом" належить до числа найбільших підприємств світу з проектування і виробництва парових турбін для теплових електростанцій (ТЕС), теплоелектроцентралей (ТЕЦ), атомних електростанцій (АЕС).

Тут виготовляють гідравлічні турбіни для гідроелектростанцій (ГЕС), гідроакумулюючих електростанцій (ГАЕС), гідравлічних затворів для ГЕС, ГАЕС і насосних станцій. Випускають на заводі й інше енергетичне обладнання.

Виробництво турбін здійснюється за замкнутим циклом: від проектно-конструкторських і науково-дослідних робіт до виготовлення, складання, випробування турбін і відвантаження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-