Гарбуз: Через блокаду залізничних колій бюджет Луганської області втратив третину

Гарбуз: Через блокаду залізничних колій бюджет Луганської області втратив третину

Укрінформ
Блокада залізничних колій на Луганщині призвела до негативних наслідків і позначилася на зменшенні бюджету Луганської області. 

Про це розповів голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз під час міжнародної конференції "Реінтеграція Донбасу в умовах гібридної війни", повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Чим сьогодні обернулося те, що деякі люди вийшли і посиділи на рейках півтора місяці. Це відобразилося у мінус 36,6% обласного бюджету", - сказав Гарбуз.

Він також зазначив, що негативні наслідки від блокади ще відчує Луганщина, коли буде вирішуватись питання виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

"А це ще означає, що ця проблема ще може виринути у листопаді-грудні, коли гостро постане питання, чим платити заробітну плату учителям, лікарям і доробити ті проекти, які ми запланували", - пояснив Гарбуз.

Як повідомляв Укрінформ, раніше представники низки політичних сил проводили блокаду залізничних колій на Луганщині з вимогою припинити торгівлю України з непідконтрольними територіями Донецької і Луганської областей. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-