Уряд врегулював застосування переговорів під час закупівель

Уряд врегулював застосування переговорів під час закупівель

Укрінформ
Кабінет міністрів України ухвалив проект розпорядження про застосування переговорної процедури закупівлі.

Таке рішення було ухвалене пакетом з іншими, сказав на засіданні уряду в середу Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є пропозиція ухвалити, якщо немає заперечень. Заперечень немає. По параграфу 21 (регламенту КМУ-ред.) ці пункти розглянуті", - сказав Гройсман.

За цією ж процедурою урядовці ухвалили проекти розпоряджень про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Центральній виборчій комісії на 2017 рік.

Плани організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації указів Президента України "Про перелік посад, що заміщуються військовослужбовцями Збройних сил України, інших військових формувань, правоохоронних органів спеціального призначення у державних органах, на підприємствах, в установах, організаціях, a також державних та комунальних навчальних закладах, та граничних військових звань за цими посадами", "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту щодо надання членам сімей загиблих пільг без урахування середньомісячного сукупного доходу сім’ї", "Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення рівня соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей", "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров'я" і "Про спрощення процедур організації та капіталізації банків" також були ухвалені міністрами за скороченою процедурою, без обговорення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-