Модернізацією українських шахт займатимуться китайці

Модернізацією українських шахт займатимуться китайці

Укрінформ
Міністерство енергетики та вугільної промисловості провело переговори з китайською компанією «Sany Heavy Industry» та досягнуло домовленості щодо співпраці у модернізації вугільної галузі.

Про це інформує прес-служба Міненерговугілля.

"Під час візиту до Китайської Народної Республіки представники Міністерства провели переговори з компанією «Sany Heavy Industry» та досягнули домовленості щодо співпраці у модернізації вугільної галузі. За результатами переговорів було підписано Меморандум про співробітництво у сфері модернізації вугільної промисловості. Реалізація запланованих заходів дасть змогу покращити технічний стан вуглевидобувних підприємств, значно наростити обсяги внутрішнього виробництва за рахунок впровадження сучасних технологій та задовольнити потреби національної економіки у якісній вітчизняній вугільній продукції", - йдеться у повідомленні. 

Під час зустрічі з керівництвом компанії перший заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Галина Карп наголосила, що уряд України приділяє пріоритетну увагу відродженню вугільної галузі - передусім стабілізації її роботи, модернізації шахтного фонду та технічного переоснащення виробництва, максимальному залученню інвестиційних ресурсів для розвитку підприємств, трудових колективів, шахтарських міст і селищ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-