Гройсман запросив ізраїльський бізнес вкладати в Україну

Гройсман запросив ізраїльський бізнес вкладати в Україну

Укрінформ
Україна готова до взаємодії з ізраїльським бізнесом та максимально сприятиме реалізації інвестиційних проектів між двома країнами.

Про це своїй сторінці у Facebook написав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, коментуючи зустріч із бізнесовими колами Ізраїлю під час свого офіційного візиту до цієї країни.

"Під час зустрічі з представниками бізнесу в Ізраїлі я наголосив, що ми відкриті до взаємодії із ізраїльським бізнесом та готові максимально сприяти реалізації інвестиційних проектів, що забезпечить розвиток торговельно-економічного співробітництва країн та зміцнення економіки України", - наголосив Прем'єр, додавши при цьому, що саме розвиток інвестицій є одним з пріоритетів діяльності Уряду.

Під час зустрічі він розповів представникам ізраїльського бізнесу про нові інституції, робота яких - служіння бізнесу та супроводження інвестиційних проектів: про офіс залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, Національний комітет з промислового розвитку та Офіс з просування експорту.

"Я особисто і наш Уряд стояв і завжди стоїть на стороні легального чесного бізнесу, публічного, прозорого. Ми зробимо все для того, щоб кожен підприємець був успішний. Я готовий служити бізнесу, це - справжня інвестиція в успіх", - наголосив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-