Укрзалізницю запросили ремонтувати колії в Польщі

Укрзалізницю запросили ремонтувати колії в Польщі

Фото
Укрінформ
Укрзалізниця підписала контракт із поляками на виконання ремонту колій для компанії ZUE S.A.

Про це в Фейсбуці повідомив голова УЗ Войцех Балчун.

“Маємо гарну новину. Наших колійників разом із колійною технікою запросили до Польщі виконувати цикл робіт на станції Медика. Про це філія “Центр з ремонту та експлуатації колійних машин” ПАТ “Укрзалізниця” та польська Компанія ZUE S.A. підписали контракт”, - зазначив він.

За словами Балчуна, вперше в історії Укрзалізниці її фахівці виконуватимуть колійні роботи в іншій державі та ще й зароблять кошти для компанії - вартість контракту 4329 тис. грн. (159,5 тис. євро).

“Сімнадцять працівників Центру з ремонту та експлуатації колійних машин під керівництвом виконроба працюватимуть у Польщі у два етапи: у червні та у вересні-жовтні цього року. На станції Медика вони виконуватимуть роботи з очищення щебеню, виправки, стабілізації, планування баласту 12,2 км колій та виправки 25 комплектів стрілочних переводів колії ширини 1520. Загалом ремонтом будуть охоплені 8 станційних колій. На виконанні робіт будуть задіяні 5 типів високопродуктивних колійних машини нашого центру”, - розповів керівник “Укрзалізниці”.

Окрім того, поінформував Балчун, для виконання робіт за зазначеним контрактом польська компанія ZUE S.A. закупить у філії “Центр управління промисловістю” ПАТ “Укрзалізниця” 20 тис. куб м щебеню фракції 40-70. “Це додаткові інвестиції для нашої компанії”, - зауважив він.

Балчун додав, що в процесі підписання контракту досягнуто домовленостей про розширення співпраці з будівництва і ремонту залізничних колій у 2018 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-