Фінансові донори стежать, аби не було приватизації в стилі 2011-2013 років - Білоус

Фінансові донори стежать, аби не було приватизації в стилі 2011-2013 років - Білоус

Укрінформ
При Кабміні працює спеціальна група, в яку входять усі ключові донори України, що контролює, щоб процес приватизації у країні проходив прозоро.

Про це в інтерв'ю ЛIГАБiзнесIнформ заявив глава Фонду держмайна України Ігор Білоус.

"У нас є спеціальна група при Кабміні, в яку входять ЄБРР, МФК, МВФ, усі ключові донори. Навіть американське посольство. Вони стежать, щоб у нас усе було прозоро, тому що раніше вся приватизація була яка? Непрозора. Вони виділили нам гранти, фіндопомогу, ми на ці гроші підготували всі компанії", - зазначив Білоус.

За словами глави ФДМ, зокрема, на сьогодні перед його відомством стоїть завдання залучити до процесу продажі держпідприємств якомога більше учасників.

"Ви хочете приватизацію у стилі 2011-2013 роки - два учасники, один крок на аукціоні? Чи ми хочемо 15-20 учасників, зростання ціни у кілька разів?», - зазначив Білоус.

Раніше голова Фонду державного майна Ігор Білоус повідомив, що не має наміру подавати у відставку через критику з боку Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, який заявив, що ФДМ не здатний ефективно проводити приватизацію при нинішньому керівництві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-