Бориспіль просить у АМКУ ще два місяці на усунення порушень

Бориспіль просить у АМКУ ще два місяці на усунення порушень

Укрінформ
Міжнародний аеропорт «Бориспіль» звернувся до Антимонопольного комітету з проханням надати додаткові два місяці для виправлення виявлених порушень.

Про це заявила держуповноважений Антимонопольного комітету України Агія Загребельська під час відкритого засідання про підсумки роботи АМКУ за 2016 рік, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Є клопотання відповідача з метою надання йому додаткового часу для того, щоб виконати зобов'язання, в якому відповідач не оспорює по суті зобов'язання, але при цьому і не зазначає, що не планує оскаржувати. На сьогодні це клопотання перебуває на розгляду, найближчим часом воно буде розглянуте», - повідомила Загребельська.

За її словами, «Бориспіль» просить про подовження терміну для виправлення існуючих порушень додатково на два місяці.

Позову щодо оскарження штрафу нарахованого АМКУ наразі не подано.

Як повідомлялося, АМКУ оштрафував аеропорт «Бориспіль» на 12,7 мільйонів гривень через порушення, які могли призвести до обмеження конкуренції на ринках наземного обслуговування на території аеропорту.

Зокрема, йшлося про економічно необгрунтований розмір плати за користування інфраструкторою аеропорту й обладнання з наземного обслуговування, а також безпідставну відмову в отриманні сертифіката відповідності на здійснення аеропортової діяльності та зволіканні під час узгодження внутрішньої документації ТОВ «Інтеравіа».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-