У Ахметова не збираються платити податки

У Ахметова не збираються платити податки "Л/ДНР"

Заява
Укрінформ
Група СКМ вважає вимогу про перереєстрацію своїх підприємств та сплату податків самопроголошеним "ДНР" і "ЛНР" - неприйнятною.

Про це йдеться в заяві СКМ.

"Ми вважаємо приватну власність суверенною, а вимогу про перереєстрацію своїх підприємств та оплату податків самопроголошеними "ДНР" і "ЛНР" - неприйнятною. Група СКМ завжди працювала і продовжує працювати виключно у рамках українського законодавства, у тому числі - наші підприємства на НКТ (тимчасово неконтрольовані території). І жодний тиск не змусить нас змінити юрисдикцію своїх активів", - йдеться в заяві.

Зазначається, що СКМ - одна з небагатьох сполучних ланок між контрольованими та неконтрольованими територіями України. І, навіть незважаючи на складну політичну ситуацію в країні та військові дії, усі активи Групи СКМ в повному обсязі відраховують податки та збори до українського бюджету.

"Всього з початку конфлікту на Донбасі Група СКМ виплатила до державного бюджету понад 100 млрд грн податків, 10% з яких забезпечили відрахування підприємств, працюючих на НКТ. Ми забезпечуємо робочими місцями сотні тисяч людей в різних регіонах країни - від Сходу до Заходу, у тому числі і на тимчасово непідконтрольних Україні територіях. Ми постачаємо в будинки мільйонів українців тепло, електрику та газ", - підкреслюється в заяві.

Як повідомлялося, бойовики з угрупування "ЛНР" заявляють про готовність "націоналізувати" підприємства українського олігарха Ріната Ахметова.

100% акцій СКМ належать Рінату Ахметову.

 Фото: Коммерсантъ 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-