Фонд держмайна анонсує швидке відновлення роботи ОПЗ

Фонд держмайна анонсує швидке відновлення роботи ОПЗ

Укрінформ
У п’ятницю, 24 лютого, спливає термін прийняття пропозицій Фондом державного майна України щодо відновлення роботи ПАТ "Одеський припортовий завод". Наступного тижня ФДМУ розгляне варіанти, які дадуть можливість в короткий термін відновити роботу ОПЗ.

Про це повідомляється на сайті Фонду держмайна.

"Ми ставимо за мету запустити завод якомога скоріше. І не тільки через необхідність наповнювати державний бюджет, скільки через соціальний фактор і необхідність збереження кадрового потенціалу. Наступного тижня ми розглядатимемо варіанти, які дадуть можливість в короткий термін відновити роботу ОПЗ", - прокоментував голова Фонду Ігор Білоус.

Зазначається, що серед варіантів взаємодії було запропоновано передання в оренду майна товариства (як цілісного майнового комплексу, так і окремих об’єктів нерухомого майна), здійснення операцій з давальницькою сировиною, передача майна в управління тощо.

Як повідомлялося, протягом місяця Фонд як орган управління корпоративними правами держави в ПАТ ОПЗ збирав пропозиції від потенційних інвесторів і партнерів, зацікавлених у співпраці.

Наприкінці грудня 2016 року в уряді повідомили, що виробничі потужності ПАТ "Одеський припортовий завод" будуть зупинені, а саме підприємство вживе заходів для передачі цілісного майнового комплексу в оренду.

Восени 2016 року Фонд державного майна після закінчення терміну подачі не отримав жодної заявки на участь в конкурсі з продажу 99,567% ПАТ "Одеський припортовий завод".

Станом на грудень 2016 року борги заводу перед НАК "Нафтогаз України" сягнули 1,5 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-