Суд зобов'язав Саакашвілі спростувати заяви щодо ОПЗ

Суд зобов'язав Саакашвілі спростувати заяви щодо ОПЗ

Документ
Укрінформ
Подільський райсуд Києва зобов'язав Міхеїла Саакашвілі спростувати інформацію з приводу "газового" контракту ОПЗ, що прозвучала під час його виступу в ток-шоу "Шустер Live" в листопаді 2015 року.

Про це повідомив у Фейсбуці перший заступник голови Одеського припортового заводу Микола Щуриков, який подав позов про захист честі, гідності і ділової репутації.

"Він (Саакашвілі - ред.) має відповідно до рішення суду публічно спростувати свої заяви. Йдеться про виступ екс-губернатора в "Шустер Live" 20 листопада 2015 року, коли він безпідставно образив керівництво ОПЗ і мене особисто. Змішав з брудом давальницький контракт, на який ми покладали стільки надій (і який їх цілком виправдав)", - відзначив Щуриков.

Щуриков також опублікував фотокопію рішення Подільського суду. В ньому сказано: "Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Всесвітня інформаційна служба", Саакашвілі Міхеїла Ніколозовича спростувати недостовірну інформацію шляхом повідомлення про прийняте в цій справі судове рішення в інформаційно-політичному інтерактивному ток-шоу "Шустер Live" не пізніше місяця з дня набрання рішенням чинності".

Крім того, ця недостовірна інформація має бути вилучена з мережі Інтернет.

Як відомо, Саакашвілі в телеефірі звинуватив Щурикова в підписанні "корупційного" контракту щодо закупівлі ОПЗ газу. Як заявив тодішній голова Одеської ОДА, збитки від виконання цього контракту становитимуть $93 млн на рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-