"Ленкузня" ремонтуватиме кораблі ВМС в Ізмаїлі

Укрінформ
Київський суднобудівний завод, де зараз будують бойові катери для ВМСУ (чотири катери «Гюрза-М» і два «Кентаври»), розширює сферу діяльності.

Про це повідомляє Думська.

"Він (завод. - Ред.) вирішив ще й ремонтувати кораблі Військово-морських сил, причому робити це підприємство має намір не в столиці, а в Ізмаїлі", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, так передбачає договір, укладений між ПАТ «Завод «Ленінська кузня» та ПРАТ «ІСРЗ» (Ізмаїльський судноремонтний завод). Він передбачає можливість проведення ремонту кораблів і суден на території останнього за 10% від вартості тендерної робіт. Роботи будуть проводиться персоналом «Кузні».

Першою ластівкою стане флагман – фрегат «Гетьман Сагайдачний», на ремонт якого в цьому році витратять 91 мільйон гривень. В умовах тендеру зазначається, що в ньому можуть брати участь лише підприємства, які мають вихід до моря. Уклавши договір з Ізмаїлом, «Ленкузня» цієї умови дотрималася. Крім київського заводу, в конкурсі бере участь ТОВ «Суднобудівна судноремонтна компанія «Миколаївська верф».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-