АМКУ оштрафував Сімферопольський вино-коньячний завод

АМКУ оштрафував Сімферопольський вино-коньячний завод

Укрінформ
Антимонопольний комітет України оштрафував ТОВ «Сімферопольський вино-коньячний завод» («СВКЗ», Дніпро) на 0,7 млн грн за порушення у сфері конкурентного законодавства та за ненадання інформації.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як зазначається, ТОВ «Сімферопольський вино-коньячний завод» (м. Дніпро) оштрафовано на 128 тис. 733 грн 85 коп. за вчинення порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції у вигляді використання без дозволу (згоди) корпорації «Diageo Scotland Limited» (м. Единбург, Велика Британія) сукупності позначень в оформленні етикетки алкогольної продукції, що може призвести до змішування з діяльністю корпорації «Diageo Scotland Limited».

Підприємство також оштрафовано на 54 тис. 500 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді неподання інформації Антимонопольному комітету України на вимогу державного уповноваженого комітету у встановлений ним строк та на 136 тис. грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання у листі недостовірної інформації Антимонопольному комітету України.

Крім того, ТОВ «Сімферопольський вино-коньячний завод» оштрафовано на 136 тис. грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання недостовірної інформації Комітету.

Підприємство також оштрафовано на 108 тис. 800 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді неподання у листі інформації Антимонопольному комітету України на вимогу державного уповноваженого комітету у встановлений ним строк.

«Сімферопольський вино-коньячний завод» також оштрафовано на 136 тис. грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання у листі недостовірної інформації Антимонопольному комітету України.

Нагадаємо, цьому вино-коньячному заводу належить близько десяти різних торгових марок, зокрема коньяк "Ай-Петрі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-