Рада бізнес-омбудсмена отримала понад 1150 скарг - Шемета

Рада бізнес-омбудсмена отримала понад 1150 скарг - Шемета

Укрінформ
Рада бізнес-омбудсмена за останні 12 місяців отримала понад 1150 скарг бізнесменів, із них майже половина надійшли із Києва.

Про це поінформував бізнес-омбудсмен в Україні Альгірдас Шемета на IX міжнародному інвестиційному форумі "Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми, як Рада бізнес-омбудсмена, намагаємось сприяти покращенню інвестиційного клімату в країні. І у першу чергу, ми це робимо, розглядаючи скарги бізнесу на різні проблеми, з якими вони стикаються у своїй діяльності. Трохи більше ніж за рік ми отримали понад 1150 скарг від бізнесу із різних питань. Всього з Херсона ми отримали 21 скаргу, що не така вже й велика кількість порівняно з Києвом, звідки прийшло маже 500 скарг", - розповів Шемета.

За його словами, із понад 1150 скарг, отриманих від представників бізнесу, Рада бізнес-омбудсмена змогла позитивно вирішити для них понад 550. "Прямий фінансовий ефект нашої діяльності, тобто сума, яку ми зекономили бізнесу, вже досягла майже 5 млрд гривень, у тому числі, тут, на Херсонщині, близько 54 млн гривень", - повідомив бізнес-омбудсмен.

Як зазначив Шемета, найбільше скарг від бізнесменів надходить до бізнес-омбудсмена на діяльність Державної фіскальної служби.

Він також наголосив, що "дуже важливо, щоб кожне звернення (представників бізнесу - ред.) з проблемами розглядалося, щоб бізнес відчував, що ситуація змінюється, і ми своїми діями намагаємось їм (бізнесменам - ред.) допомогти".

Як повідомляв Укрінформ, у роботі IX міжнародного інвестиційного форуму "Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток", який проходив у місті Нова Каховка на Херсонщині, взяли участь понад 400 учасників з 27 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-