Кубів та Фріланд закликали канадський бізнес інвестувати в Україну

Кубів та Фріланд закликали канадський бізнес інвестувати в Україну

Укрінформ
Перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів заявив, що завдяки реформам Україна стає все більш інвестиційно привабливою для бізнесу.

Про це він сказав під час зустрічі з міністром міжнародної торгівлі Канади Христею Фріланд на XXV Конгресі Українців Канади у Реджайні.

"Уряд сьогодні проводить непрості, але важливі реформи. Не усі з них одразу дають відчутні результати. Але навіть зараз показники свідчать про макроекономічну стабілізацію, яка невдовзі перейде у економічне зростання", - наголосив перший віце-прем’єр-міністр.

За його словами, значні реформи відбуваються в усіх сферах діяльності. Це і реформа митниці, яка дозволить створити прості та зрозумілі правила перетину кордону для товарів та послуг. А також податкова реформа, судова реформа, реформа сфери інтелектуальної власності, дерегуляція, реформа енергетичного сектору та інші.

"Деякі реформаторські рішення можуть викликати нерозуміння суспільства. Проте слід пам'ятати, що в Україні та за її межами очікування щодо реформ дуже високі. Щоб реалізувати амбітні цілі слід вживати відповідних заходів, бути рішучими та послідовними", - переконаний Кубів.

Серед переваг України для інвесторів перший віце-прем’єр відзначив високий професійний рівень фахівців, зокрема у сфері ІТ, значний потенціал агропромислового, енергетичного сектору та інфраструктури, а також інтелектуальної та інноваційної сфери.

У свою чергу Фріланд запевнила, що Канада розглядає Україну і як важливого та перспективного економічного та торговельного партнера.

"Канада сповнена рішучості підтримати український народ у роботі над побудовою більш безпечної, стабільної України. Нещодавня угода про вільну торгівлю сприятиме економічному зростанню та забезпечить більше робочих місць для українців і канадців”, - відзначила Фріланд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-