Компанії з чотирьох країн готові будувати в Україні якісні дороги - Омелян

Компанії з чотирьох країн готові будувати в Україні якісні дороги - Омелян

Укрінформ
Міністерство інфраструктури України має звернення від азербайджанських, турецьких, італійських, німецьких компаній, які готові приходити в Україну та будувати якісні дороги.

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, повідомляє Урядовий портал.

"Коли іноземні компанії побачили, що уряд України не говорить деклараціями, а справді виділив кошти на ремонт та приведення українських доріг до належного стану, вони почали все більше виявляти активність. У нас є звернення азербайджанських компаній, турецьких, італійських, німецьких, інших держав світу. Вони готові приходити в Україну та будувати якісні дороги, до того ж, не просто приїхавши з-за кордону, а зареєструвавшись в Україні, сплачуючи податки в Україні, наймаючи українських працівників", - розповів міністр.

Омелян наголосив, що зберегти зацікавленість іноземних компаній можна лише маючи Дорожній фонд. "Зберегти цей тренд ми зможемо лише маючи Дорожній фонд, завдяки чому компанії побачать, що це системне вкладення грошей, а не одноразова акція. Я сподіваюся, що про системну роботу ми зможемо говорити наступного року", - додав глава Міністерства інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-