Нафта Brent подорожчала

Нафта Brent подорожчала

Укрінформ
Ціни на нафту зросли в п'ятницю, оговтавшись після вчорашнього падіння, а інвестори чекають даних щодо кількості нафтових вишок у США, які з'являться пізніше сьогодні.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

На Нью-Йоркській товарній біржі ф'ючерси на нафту марки WTI з поставкою в червні зросли в ціні на 0,80% до $49,60 за барель. Нафта марки Brent подорожчала на 0,78% до $49,19 за барель.

Вчора нафта трохи впала в ціні, але залишилася недалеко від найвищого за шість місяців рівня, оскільки долар підскочив до найвищого з середини березня рівня через яструбині сигнали Федеральної резервної системи США, що вона з великою ймовірністю підвищить процентні ставки наступного місяця.

У четвер нафтотрейдери продовжували уважно стежити за коливаннями долара, після того як він підскочив до найвищого за сім тижнів рівня на початку сесії. Днем раніше Федеральна резервна система США дала зрозуміти, що підвищить свою ключову ставку по федеральних фондах наступного місяця, якщо економічні показники і надалі показуватимуть поліпшення в економіці США.

Станом на 9:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 49,20 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 48,83 долара за барель, що на 2 центи вище за рівень закриття торгів ($48,81).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-