Мінагрополітики: Ми дуже чекаємо судів за загарбані кримські підприємства

Мінагрополітики: Ми дуже чекаємо судів за загарбані кримські підприємства

Укрінформ
Бренди "Масандра" і "Новий Світ" належать державі Україна, ці підприємства ведуть законну діяльність, тож до них не можна застосувати поняття "фальсифікат".

Про це заявив радник міністра аграрної політики Олександр Лієв, коментуючи для "Крим.Реалії" слова гендиректора "націоналізованої" окупантами "Масандри" Яніни Павленко.

"Є чіткий юридичний термін, який пояснює, що таке фальсифікат... "Новий Світ", який зараз виробляється в Україні, - це ігристе вино харківського заводу, який використовує бренд "Новий Світ". Це використання законне, публічне, і, до речі, дуже непогані напої вийшли. До фальсифікату це не має ніякого відношення, фальсифікатом називається те, що виробляється таємно і незаконно, використовуючи чужі напрацювання і марки", - наголосив Лієв.

Він додав, що "Масандра" - один із небагатьох брендів, який має окремо прописаний під себе закон України, а також прокоментував заяву Яніни Павленко про намір судитися за цей бренд.

"Ми дуже хочемо зустрітися з усіма, хто хоче судитися з Україною спочатку в Європейському суді, а потім в Гаазькому. Думаю, це теж буде цікава зустріч, і вона увійде в історію, як суд над німецько-фашистськими загарбниками", – сказав Лієв.

У понеділок, 21 грудня, Яніна Павленко заявила, що має намір "обстоювати інтереси "Масандри" скрізь, де це тільки буде потрібно". Вона також назвала вина, вироблені під маркою "Новий Світ" і "Масандра" в Україні, фальсифікатом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-