Абромавичус: За 20 років українська економіка зросте до $500 мільярдів

Абромавичус: За 20 років українська економіка зросте до $500 мільярдів

Укрінформ
Через двадцять років українська економіка буде оцінюватися у $500 млрд порівняно з нинішніми $85 млрд і міжнародні інвестори будуть зацікавлені вкладати гроші в Україну.

Такий прогноз зробив міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус на Українсько-німецькому економічному форумі в Берліні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Українська економіка оцінюється 85 мільярдами доларів. Думаю, за двадцять років це буде 500 мільярдів доларів", - сказав міністр.

Він додав, що Україна у перспективі стане успішною європейською країною, привабливою для інвестування.

"Населення України зараз - близько 45 мільйонів людей, на душу населення трохи більше 10 тисяч доларів. Це, звичайно, дуже мало, і я думаю, ми заслуговуємо бути там, де зараз знаходяться центральноєвропейські крани. Україна буде успішною країною, частиною Європи, куди прагнутимуть вкладати всі інвестори, не лише німецькі, а й міжнародні", - наголосив Абромавичус.

Раніше глава Мінекономрозвитку оголосив 2016 рік "роком приватизації" та запросив представників німецького бізнесу взяти участь у приватизації українських державних підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-