Абромавичус у Берліні оголосив 2016 роком приватизації

Абромавичус у Берліні оголосив 2016 роком приватизації

Укрінформ
Міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус запросив представників німецького бізнесу взяти участь у приватизації українських державних підприємств.

Про це він сказав під час виступу на Українсько-німецькому економічному форумі у Берліні.

"У нас є 100 досить великих компаній, які працюють і мають вагу на ринку, і ми запрошуємо представників німецької економіки брати участь (у процесі приватизації - ред.)", - сказав він.

Абромавичус зазначив, що "2016 рік буде роком приватизації". Він заявив, що цей процес буде проводитися професійно із залученням європейських радників.

Раніше глава Мінекономіки підписав у Берліні угоду про створення Німецько-українськой промислово-торговельної палати, повідомляє Урядовий портал.

"Це створить правові основи для посилення торговельних відносин та позитивно вплине на розвиток торговельно-економічних відносин українських та німецьких підприємств", - зазначив міністр.

За словами міністра, заснування двосторонньої палати в Києві, яка замінить Бюро делегата Німецької економіки в Україні, фіксує перехід торговельних відносин на новий рівень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-