Фонд держмайна шукатиме інвесторів на форумі в Берліні

Фонд держмайна шукатиме інвесторів на форумі в Берліні

Укрінформ
У п'ятницю, 23 жовтня, на Українсько-німецькому економічному форумі в Берліні голова Фонду державного майна Ігор Білоус проведе презентацію українських державних підприємств з метою залучення до їх приватизації іноземних інвесторів.

Про це він повідомив у Фейсбуці

"Поки парламент вагається, чи голосувати йому за зміни до законодавства, необхідні для проведення приватизації, моє завдання - шукати інвесторів і працювати на покращення інвестклімату в країні. Чим і планую зайнятися під час форуму", - написав Білоус.

Серед об'єктів, які голова ФДМУ вирішив представити на форумі, - Одеський припортовий завод, Центренерго, Харківобленерго, Миколаївобленерго, Запоріжжяобленерго, Хмельницькобленерго, Тернопільобленерго, Черкасиобленерго, Одеська ТЕЦ, Херсонська ТЕЦ, Миколаївська ТЕЦ і Дніпропетровська ТЕЦ.

Нагадаємо, понад 600 представників українського бізнесу та провідних німецьких компаній візьмуть участь в Українсько-німецькому економічному форумі, який проходить сьогодні у Берліні. Захід буде наймасштабнішим двостороннім економічним форумом в історії відносин України та Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-