Снайпер бойовиків обстріляв спостерігачів СЦКК у Зайцевому

Снайпер бойовиків обстріляв спостерігачів СЦКК у Зайцевому

Укрінформ
Групу спостерігачів Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК), яка прибула оглянути зруйновані внаслідок обстрілу з боку бойовиків будівлі в Зайцевому, обстріляв снайпер російсько-окупаційних військ. 

Про це повідомляє прес-центр Міністерства оборони.

"Сьогодні вранці автомобіль спостережної групи української сторони СЦКК, яка прибула в Зайцеве для уточнення руйнувань будівель, було обстріляно снайпером з боку НЗФ ОРДО. Спостерігачі неушкодженими залишили місце обстрілу", - йдеться в повідомленні.

За інформацією СЦКК, постраждалих серед спостерігачів немає.

"Українська сторона СЦКК засуджує дії НЗФ ОРДО щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров'я цивільного населення. Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей", - наголошується у повідомленні.

Читайте також: Бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки

Як повідомлялося, 17 серпня близько 22.30 під час обстрілу позицій сил АТО в районі селища Зайцеве під вогонь стрілецької зброї та крупнокаліберних кулеметів НЗФ ОРДО також потрапили будинки мирних мешканців.

Внаслідок влучання запалювальних боєприпасів виникла пожежа в декількох житлових будинках по вулиці Бадаєва. Будинки та майно згоріли вщент. Ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

ЗСУ на провокації не піддалися, вогонь у відповідь не відкривали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-