Суд на Донеччині звільнив з-під варти вбивцю трьох шахтарів

Суд на Донеччині звільнив з-під варти вбивцю трьох шахтарів

Укрінформ
Димитрівський міський суд звільнив з-під варти обвинуваченого у вбивстві в 2013 році трьох шахтарів у місті Покровськ. Прокуратура Донецької області вважає вказане рішення незаконним.

Про це повідомила у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

«Враховуючи тяжкість скоєних чоловіком злочинів, а також втечу другого фігуранта після виходу під заставу, прокуратура Донецької області вважає вказане рішення незаконним та неправомірним, яке може призвести до тяжких наслідків», — написала Сарган.

Читайте також: Суд зобов'язав ГПУ поновити справу проти Гонтаревої

Нагадаємо, у травні 2013 року двоє озброєних чоловіків при спробі вкрасти автомобіль застрелили його власника та ще двох шахтарів і втекли на викраденому авто.

Одного з убивць затримали через декілька днів, іншого екстрадували з Російської Федерації, куди він виїхав до родичів одразу після скоєння злочину.

Одного з обвинувачених у грудні 2015 року Красноармійський міськрайонний суд засудив до найвищої міри покарання — довічного позбавлення волі. Проте стороною захисту було подано скаргу та у квітні 2016 провадження направлено на новий судовий розгляд у Димитрівський міський суд.  4 серпня 2017-го його звільнили з-під варти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-