Жебрівський обговорив з представниками ПРООН екологію Донеччини

Жебрівський обговорив з представниками ПРООН екологію Донеччини

Фото
Укрінформ
Голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський обговорив з представниками ПРООН шляхи оздоровлення екології Донеччини.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Про екологію Донеччини та шляхи її оздоровлення говорили з представниками ПРООН – Віктором Мунтяну, керівником регіонального офісу; Оленою Маслюківською-Самберг, програмним аналітиком ПР ООН; Володимиром Лященком, керівником проекту "Комерціалізіція технологій використання біомаси" та Сергієм Варгою, керівником проекту "Енергоефективність у громадських будівлях", - написав Жебрівський.

Він розповів гостям про розпочату роботу в області зі створення масштабної системи моніторингу довкілля; про реконструкцію очисних споруд у Бахмуті, Костянтинівці, Слов’янську, Вугледарі, Очеретиному; про плани з будівництва полігонів ТПВ у Краматорську, Волновасі, Кураховому та проектування сміттєперевантажувальних станцій, про оновлення парку прибиральної техніки. Зупинився й на проблемах - у першу чергу на необхідності організації моніторингу довкілля на окупованій території. Зазначив, що регіону не завадила б допомога міжнародних організацій у реконструкції очисних споруд у Маріуполі, у придбанні сучасної прибиральної техніки, у переведенні підприємств комунальної енергетики на альтернативні види палива.

Читайте також: На Донеччині в рамках організованого за підтримки ЄС та ПРООН візиту перебуває делегація з Житомирщини

"Побачив обізнаність та зацікавленість представників ПР ООН у вирішенні екологічних проблем Донеччини. Приємно було почути високу оцінку вже зробленої нами роботи", - очільник області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-