У селах поблизу Авдіївки повністю відновили електропостачання

У селах поблизу Авдіївки повністю відновили електропостачання

Укрінформ
Станом на 18:00 7 лютого до централізованого електропостачання підключені 3 населених пункти поблизу Авдіївки: с. Кам'янка, с. Веселе та с. Петровське.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Станом на 18:00 7 лютого в м. Авдіївці повністю відновлено електро- та водопостачання для мешканців міста. Також підключені 3 населених пункти Ясинуватського району (с. Кам'янка, с. Веселе та с. Петровське). До ремонтно-відновлювальних робіт залучено бригади ДТЕК в складі 14 чоловік та 3 одиниць техніки", - йдеться у повідомленні.

Проведені ремонтно-відновлювальні роботи (закриття вікон плівкою, перекриття покрівельним матеріалом дахів) по 48 адресах м. Авдіївки. Закрито плівкою 173 вікна приватних житлових будинків загальною площею 255,5 кв.м та перекрито дахи будинків загальною площею 73 кв.м.

На даний час залишаються функціонувати 4 мобільні пункти. З початку їх функціонування обігріто понад 11 789 чоловік, з них 5 533 людей похилого віку та 1 872 дітей.

Організовано роботу Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, взаємодію служб. Ситуація знаходиться на контролі ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, 30 січня в результаті бойових дій стався порив повітряної високовольтної лінії 110 кВ поблизу м. Авдіївки, що призвело до припинення електропостачання Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують водою та теплопостачанням місто.

31 січня пошкоджено залізничну колію сполученням Авдіївка - Очеретине. 5 лютого піротехнічними розрахунками ГУ ДСНС у Донецькій області обстежено прилеглу територію по лінії ЛЕП та аварійними бригадами паливно-енергетичної компанії електропостачання відновлено.

6 лютого теплопостачання, водопостачання та електропостачання м. Авдіївки відновлено та здійснюється у штатному режимі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-