В Авдіївці розпочне роботу пункт психо-соціальної підтримки

В Авдіївці розпочне роботу пункт психо-соціальної підтримки

Укрінформ
На території міста Авдіївка готується до роботи пункт психо-соціальної підтримки населення через загострення воєнного конфлікту.  

Про це повідомляє прес-центр Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і ВПО України. 

"За сприяння Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України в Авдіївці розпочне роботу пункт психо-соціальної підтримки. Агентство ООН у справах біженців та Благодійний фонд CARITAS Ukraine готові забезпечити присутність психологів. Фонд Народонаселення ООН готовий надавати психологічну допомогу постраждалим у ході подій в Авдіївці через мобільні бригади. 7 мобільних бригад (у складі двох психологів та одного соціального працівника) працюють на базі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Новогродівці, Костянтинівці, Добропіллі, Бахмуті, Краматорську, Слов’янську, Волновасі та в разі потреби можуть виїжджати в інші райони області для надання психологічної допомоги постраждалим", - йдеться в повідомленні. 

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок бойових дій в Авдіївці пошкоджено лінії електропередач, а також життєво важливі об'єкти інфраструктури, що призвело до відключення водо- й теплопостачання. Протягом 31 січня - 1 лютого бойовики кілька разів обіцяли припинити вогонь і допустити ремонтників до ЛЕП, але кожного разу порушували режим тиші. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-