Аброськін підтвердив убивство

Аброськін підтвердив убивство "Гіві", в окупованому Донецьку - масові обшуки

Укрінформ
У зв'язку з убивством терориста "Гіві" (Михайла Толстих) у тимчасово окупованому Донецьку проходять масові обшуки.

Про це заявив начальник ГУ Нацполіції у Донецькій області В‘ячеслав Аброськін в ефірі "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Можу підтвердити, що поліція Донецької області має у своєму розпорядженні таку інформацію, що сьогодні вранці був убитий терорист Гіві - Михайло Толстих", - підтвердив Аброськін.

Він також поінформував, що зараз в окупованому Донецьку "поліція ДНР" проводить огляд місця події.

"Оскільки наші джерела, які там є і бачили, як це відбувалося, то можемо сказати, що справді стався вибух там, де знаходився терорист. Він загинув. На даний час на місці знаходиться група представників т.з. поліції "ДНР". Місце оточене. На даний час докладнішу інформацію дати не можу", - повідомив начальник ГУ Нацполіції у Донецькій області.

Аброськін додав, що в Донецьку бойовики проводять масові обшуки через те, що сталося.

"Ми знаємо, що зараз в окупованому Донецьку проводяться масові заходи, спрямовані на обшук громадян, оглядають автотранспорт, перекрито всі стратегічні дороги у Донецьку", - розповів Аброськін.

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на журналіста Юрія Бутусова, сьогодні вранці у своєму кабінеті з ручного вогнемета РПО-А "Шмель" був вбитий командир штурмового батальйону "Сомалі" "полковник ДНР" Микола Толстих, більш відомий як "Гіві".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-