Жебрівський розповів, як минула ніч в Авдіївці

Жебрівський розповів, як минула ніч в Авдіївці

Укрінформ
Минула ніч у прифронтовій Авдіївці пройшла відносно спокійно, в місті тривають ремонтно-відновлювальні роботи будинків, зруйнованих у результаті обстрілу бойовиків.

Про це у вівторок на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський.

«Ніч в Авдіївці пройшла відносно спокійно. Поодинокі обстріли були по промзоні і околицях і по позиціях наших збройних сил. У місті тривають ремонтно-відновлювальні роботи», - написав губернатор.

Він зазначив, що вчора по місту працювало 7 ремонтних груп, за день допомогли відремонтувати 44 пошкодження в приватному та комунальному секторі,  і сьогодні вранці  ремонтні групи знову вийшли на об'єкти. За словами голови ВЦА, ремонтуються і відновлюються не тільки ті 198 пошкоджень, яких місто зазнало за останній тиждень, але і всі руйнування, завдані Авдіївці від початку бойових дій на Донеччині з 2014 року, а таких об'єктів налічується близько 600.

Жебрівський також констатував, що зараз в повному режимі працює фільтрувальна станція, вода пішла в мережі міста. І Авдіївка продовжує отримувати гуманітарну допомогу.

«Продовжуємо розвозити гуманітарну допомогу як в Авдіївку, так і у всі населені пункти Донеччини, які знаходяться на лінії зіткнення – від Світлодарська до Сартани. В гуманітарний логістичний центр у Краматорську продовжує надходити допомога. Частина гуманітарної допомоги, зокрема з південної України, продовжує заходити безпосередньо на Авдіївку», - написав глава області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-