У Мінінформі пропонують

У Мінінформі пропонують "асиметричну" відповідь путінпропу на Донбасі

Укрінформ
Україна на даний час не має можливостей повністю покрити своїм телерадіомовленням окуповані частини Донецької і Луганської областей, а тому у питанні інформаційної реінтеграції Донбасу необхідно діяти асиметрично - зокрема, через внутрішньо переміщених осіб.

На цьому у розмові з кореспондентом Укрінформу наголосив заступник міністра інформаційної політики України Артем Біденко.

"На сьогодні такої можливості немає (повністю охопити українським телерадіомовленням окуповану частину Донбасу - ред.). Тому що російська сторона вкладає величезні кошти в глушіння сигналу, а також тому, що фактично у нас в країні фізично немає такого ресурсу. Тому маємо працювати асиметрично: у першу чергу - через внутрішньо переміщених осіб, в другу чергу - це створення можливості для отримання (населенням окупованих територій Донбасу - ред.) інформації через супутникові антени, через Інтернет, кабельні мережі і так далі", - розповів Біденко.

Як він зазначив, наразі необхідна робота по комунікації з внутрішньо переміщеними особами. "Тому що вони (внутрішньо переміщені особи - ред.) є, мабуть, основна аудиторія, яка спілкується з людьми, які живуть за лінією зіткнення. І вони є тими комунікаторами, які доносять інформацію (до жителів окупованих територій - ред.), що насправді відбувається в Україні, як ми живемо, що ми не їмо дітей, і ми не є хунтою. Тобто, робота має вестися з людьми, у першу чергу", - наголосив заступник міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-