Поліція Донеччини взяла під посилену охорону вокзали та місця відпочинку

Поліція Донеччини взяла під посилену охорону вокзали та місця відпочинку

Укрінформ
У Донецькій області напередодні вихідних поліція взяла під посилену охорону вокзали, дорожні розв'язки та місця масового відпочинку громадян.

Про це в п'ятницю повідомили у Центральному відділі поліції області. 

"Напередодні вихідних поліція Донецької області взяла під посилену охорону вокзали, дорожні розв'язки та місця масового відпочинку громадян. По всій області на забезпечення правопорядку і безпеки заступили понад 600 правоохоронців", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що в Маріуполі основні завдання для сил поліції під час загальнообласного публічного інструктажу визначив заступник начальника ГУНП в Донецькій області Сергій Матвійчук. Тільки у Маріуполі і довколишніх селищах, які зазнають обстрілу бойовиків, спокій громадян охоронятимуть 300 поліцейських і військовослужбовців, також сформовано 80 піших нарядів. В авторежимі про правопорядок піклуватимуться 13 екіпажів патрульних.

Серед першочергових завдань, як і раніше, залишаються вилучення з незаконного обігу зброї та вибухівки, а також своєчасне попередження їх вивезення на мирні території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-