На Донеччині після позапланової перевірки 12 співробітників залишають поліцію

На Донеччині після позапланової перевірки 12 співробітників залишають поліцію

Укрінформ
У Донецькій області після проведеної позапланової службової перевірки підрозділу поліцейських, які відповідають за безпеку дорожнього руху, 12 співробітників залишають ряди правоохоронців, 21 - переводяться в інші підрозділи та на інші посади.

Про це в четвер повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області.

«Керівництвом поліції Донецької області ініційована службова перевірка підрозділу поліцейських, які відповідають за безпеку дорожнього руху. Таке рішення - відповідь на скарги жителів Донецької області та самих працівників поліції на окремих співробітників правоохоронних органів», - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що 287 поліцейських, які сьогодні забезпечують безпеку дорожнього руху в регіоні, пройшли позапланову профдіагностику в обласному главку поліції. Перевірка була ініційована начальником Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеславом Аброськіним, щоб визначити, хто з поліцейських не відповідає вимогам поліції «Служити і захищати» і які результати роботи підрозділу в цілому.

Дорожні поліцейські пройшли стройовий огляд, психологічне тестування, індивідуальні співбесіди. Після проведення перевірки генерал Аброськін запропонував правоохоронцям самим подати рапорти про звільнення. В результаті - 12 співробітників незабаром залишать ряди поліцейських. Також було прийнято рішення про переведення 21 правоохоронця в інші підрозділи поліції на інші посади, де вони отримають шанс продовжити службу. Стосовно кількох співробітників розпочато службову перевірку, констатували у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-