У Салоніках обговорили участь українських пластунів у місцевому Скаутському русі

У Салоніках обговорили участь українських пластунів у місцевому Скаутському русі

Укрінформ
Консул України в грецькому місті Салоніки Євген Шквира провів зустріч з українською представницею Скаутського руху Салоніків Світланою Павловою.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Консульство України в Салоніках.

«Обговорили нагальні питання участі українських пластунів з числа тимчасово переміщених українських дітей та юнаків, які вимушено залишили Україну та знайшли прихисток разом із батьками в місті Салоніки, в загальних майбутніх активностях Скаутського руху, їх навчання та розвиток практичних здібностей, представлення України в запланованих заходах Національного руху пластунів Греції», – ідеться в дописі.

Консул подякував представниці Скаутського руху за самовіддану підтримку тимчасово переміщених українських дітей-пластунів, кількість яких наразі перевищує півтора десятка та постійно збільшується, шляхом покращення їх адаптації до нових умов життя в чужій країні.

Нагадаємо, у лютому в Салоніках відбулася офіційна церемонія посвяти у пластуни наймолодших українських дітей, які разом із батьками вимушено залишили Україну та доєдналися до Скаутського руху Греції.

Фото: Консульство України в Салоніках / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-