У Брюсселі відбудеться концерт, присвячений вшануванню пам'яті жертв війни в Україні

У Брюсселі відбудеться концерт, присвячений вшануванню пам'яті жертв війни в Україні

Укрінформ
Брюссельська міжнародна академія музики (BRIMA) та Piano's Maene Brussels за підтримки Посольства України в Королівстві Бельгія запрошують на благодійний концерт, присвячений вшануванню пам'яті жертв війни в Україні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

На сцені Maene Brussels виступить Camerata Brima – ансамбль камерної музики «Бріма», до складу якого входять талановиті молоді музиканти (віком від 10 до 25 років, більшість з яких вже є лауреатами міжнародних конкурсів), а також співаки-солісти.

У програмі – європейська класична музика й українська народна музика. Мінімальний внесок при вході – 20 євро. всі прибутки будуть передані Першому мобільному шпиталю в Україні. Після концерту вхід вільний. Попередній запис обов'язковий за посиланням.

Розклад:

  • 18:30 – 19:30 продаж традиційних прикрас від української майстрині Лілії Міщук
  • 19:30 – 21:00 Camerata Brimaч: благодійний концерт з показом короткометражного фільму
  • 21:00 – 22:00 прийом, організований дирекцією магазину традиційних прикрас Piano's Maene

Концерт відбудеться 23 лютого о 19:30, в Piano's Maene Brussels за адресою: Аргоннестраат 37, 1060 Брюссель (біля станції Міді).

Нагадаємо, у Віденській ратуші 21 лютого відбудеться бенефіс-концерт «United for Ukraine» на підтримку благодійної організації «Nachbar in not», у якому візьмуть участь виконавці з України та Австрії, об'єднані спільною метою висловити підтримку миру та гуманітарних цінностей.

Фото: Brussels International Music Academy / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-