У Філадельфії провели фестиваль коляди

У Філадельфії провели фестиваль коляди

Фото, відео
Укрінформ
У США в архікафедральному соборі Непорочного Зачаття Філадельфійської архиєпархії Української католицької церкви було проведено щорічний фестиваль коляди «Днесь народився».

Як передає Укрінформ, про це повідомив сайт Української греко-католицької церкви з посиланням на службу комунікації Філадельфійської архиєпархії.

На фестивалі виступили катедральний хор, хор парафії Святого Михаїла у Дженкінтаун та нещодавно створений хор парафії Святого Миколая.

Також у заході взяли участь дитячий ансамбль «Соловейки», чоловічий хор «Дзвін», музична група школи Квінтон (штат Нью-Джерсі) під проводом Івана Вернеги, духовий квінтет «Світанок», молодий саксофоніст Андрій Фартачук і хор Об’єднаної Баптистської Церкви з Вормінстера (штат Пенсильванія).

Учасників і глядачів привітав парох катедри о. Роман Пітула, який також був у ролі ведучого. Серед гостей, що відвідали фестиваль, були українські військові, які, захищаючи Україну від загарбників, втратили кінцівки і тепер проходять протезування та реабілітацію у США.

Наприкінці зі словом звернувся митрополит Філадельфійський Борис Ґудз

«Світ потребує таїнства, світ потребує, щоб ми знали, ким є Бог і ким є ми. Бог є з нами», — наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, керівник нью-йоркського хору «Думка» отримав нагороду «Заслужений діяч мистецтв України».

Фото: ugcc.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-