В Абу-Дабі просто неба провели «Український різдвяний день»

В Абу-Дабі просто неба провели «Український різдвяний день»

Фото
Укрінформ
В одному з найбільших парків Абу-Дабі Umm Al Emarat Park провели захід «Український різдвяний день», який познайомив охочих із законами та звичаями автентичного українського Різдва.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Українська громада в ОАЕ.

«Незабутні українські майстерні з рідзвяного павука, зірок, вибійки, тіста, пряників та ляльок-мотанок занурили в дух української культури кількасот дорослих та дітей з ОАЕ, Саудівської Аравії, Йорданії, Сирії, Судану, Лівану, Єгипту, Мексики, Іспанії, Марокко, Філіппін, Індонезії, Індії, Пакистану, США, Польщі, Німеччини, Франції, Нідерландів, Великобританії, Австралії тощо, включно з представниками посольств Польщі та Німеччини в ОАЕ», – йдеться в дописі.

Магію українських колядок всім гостям дарували дитячий і дорослий хор української громади.

Родзинкою став додатковий візит до Еміратів Святого Миколая, який привітав ще більше дітей-іноземців, розповів їм про святкування Різдва в Україні та пригостив українськими гостинцями.

У громаді додали, що Український різдвяний день в парку проводився англійською та арабською мовами, щоб бути доступним для міжнародної аудиторії, особливо - для еміратських гостей.

Нагадаємо, українські діти в Об’єднаних Арабських Еміратах відзначили свято Святого Миколая в Рас-аль-Хеймі, Дубаї та Абу-Дабі. 

Фото: Ukrainian Community in the UAE / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-