В Абу-Дабі провели різдвяний майстер-клас для дітей

В Абу-Дабі провели різдвяний майстер-клас для дітей

Фото
Укрінформ
Українська жіноча ініціатива в ОАЕ провела в Абу-Дабі майстер-клас для дітей «Різдвяні пригоди з пряником», який зібрав понад 40 учасників та учасниць.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Української жіночої ініціативи в ОАЕ.

Творчий захід відбувся в закладі Feels Abu Dhabi, де адміністраторкою працює українка Вікторія.

За повідомленням, запашні пряники у вигляді зірок, ялинок, оленів та інших різдвяних героїв були завчасно випечені нашими майстринями Юлією Левицькою та Мариною Федяніною. Під час майстер-класу Юлія показала техніку прикрашання різдвяних пряників кольоровою глазур’ю та запропонувала різноманітні варіанти візерунків.

«Дітвора радо скористалася порадами майстрині, втілюючи водночас власні авторські ідеї декорування. У чарівній атмосфері очікування Різдва діти разом з батьками створювали свої неповторні смачні шедеври», – розповіли в УЖІ.

Загалом було розписано понад 50 пряників. Частина з них, за словами юних майстрів, стане смачним різдвяним подарунком для близьких і друзів. А дехто не встояв перед неймовірним пряниковим ароматом і смакував своїми витворами прямо на місці.

«Місія Української жіночої ініціативи – створити різдвяно-новорічний настрій для дітей і подарувати їм позитивні емоції вдалась!», – додали в організації.

Нагадаємо, українські діти в Об’єднаних Арабських Еміратах відзначили свято Святого Миколая в Рас-аль-Хеймі, Дубаї та Абу-Дабі.

Фото: Українська жіноча ініціатива в ОАЕ / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-