Українців у Великій Британії запросили на безплатне вивчення англійської мови

Українців у Великій Британії запросили на безплатне вивчення англійської мови

Укрінформ
Британська Рада у партнерстві з благодійною організацією World Jewish Relief і за підтримки британського уряду в рамках безплатної програми «STEP Ukraine» навчатиме англійської близько 10 тисяч українців, які через війну опинилися у Великій Британії. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Ukrainian Events in London.

До програми можуть долучитися дорослі з будь-яким рівнем володіння англійською та з будь-якої точки Великої Британії. Програма буде втілюватись онлайн, із залученням досвідчених викладачів та адаптованих навчальних матеріалів Британської Ради для навчання дорослих #EnglishOnline.

STEP Ukraine – це інтенсивна, віртуальна 12-тижнева програма з вивчення англійської мови та працевлаштування для українців у Великій Британії.

STEP Ukraine розроблена з метою допомогти вам знайти повноцінну роботу у Великій Британії та покращити вашу англійську мову. STEP Ukraine фінансується урядом Великої Британії та є абсолютно безплатною для всіх учасників.

Програма доступна для будь-кого з України старше 18 років, хто прибув до Великої Британії за Українською спонсорською схемою, Програмою з допомоги сім’ям з України або за Схемою продовження перебування для українців.

Приєднатися до «STEP Ukraine» та поширювати інформацію серед знайомих, які перебувають у Великій Британії та потребують такої підтримки, запрошуються всі охочі. Реєстрація доступна за посиланням.

Нагадаємо, у листопаді Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт "Про застосування англійської мови в Україні".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-