Посол в Португалії зустрілась з українською громадою Браги

Посол в Португалії зустрілась з українською громадою Браги

Фото
Укрінформ
У місті Брага на запрошення керівників української громадської організації «Португальсько-Український Соціально-Культурний Центр: Україна-Португалія-Європа» посол України в Портагулії Марина Михайленко зустрілась із президентом союзу парафій міста Луї Філіпе Педросо, представниками місцевої української громади та португальської спільноти.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на посольство України у Португалії у Фейсбуці

Українська асоціація ознайомила посла України зі своєю діяльністю, спрямованою на допомогу Україні та боротьбу з російською агресією, а також підтримку тимчасово переміщених українців. 

Організація поділилася своїми планами та деталями їхньої останньої кампанії «AMBULANCIA PARA A UCRANIA». В її рамках в Україну було відправлено три авто швидкої допомоги для Чернігова та Бахмута. 

Читайте також: Спілці українців у Португалії виповнилося 20 років

Посол України акцентувала увагу на важливості регіонального співробітництва. «Брага є порідненим містом з Івано-Франківськом. Це ще одна площина, де ми могли би активізувати нашу взаємодію», - сказала Михайленко.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Дня захисників і захисниць України дипломати Посольства України разом з українською громадою Португалії організували акцію у центрі Лісабона, відзначивши мужність і героїзм наших захисників та захисниць, які віддають життя за незалежність і свободу України.

Фото: Посольство України у Португалії/Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-