У Празі для українських молодіжних організацій провели тренінг про пропаганду в соцмережах

У Празі для українських молодіжних організацій провели тренінг про пропаганду в соцмережах

Фото
Укрінформ
Європейський конґрес українців (ЄКУ) та Міжнародний центр розвитку міграційної політики (ICMPD) вперше провели серію круглих столів про маніпуляції та пропаганду в соцмережах для лідерів українських молодіжних організацій з 15 країн світу. 

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на СКУ.

Дводенний тренінг у Празі провели запрошені експерти - заступник директора та керівник відділу медіа та комунікацій Міграційної обсерваторії Оксфордського університету Роб Макнейл та тренерка зі стратегічних комунікацій Марина Говорухіна.

Голова ЄКУ Богдан Райчинець подякував експертам та учасникам - молодим українським лідерам організацій з Бельгії, Австрії, Данії, Іспанії, Великої Британії, Угорщини, Румунії, Молдови, Словаччини, Чехії, Франції, Грузії, Німеччини, України та Польщі.

Під час зутрічей учасники поділилися досвідом дослідження гібридної війни, обговорили поточні міжнародні безпекові виклики та протидію російським впливам.

Як повідомляв Укрінформ, дослідження дезінформаційної кампанії Росії щодо «чорного ринку зброї» в Україні засвідчує, що РФ продовжує через різні світові медіа вести гібридну війну. В інформпросторі Росія й надалі просуватиме стратегічний наратив, що Україна є «чорним ринком» і ненадійним партнером.

Фото: СКУ, Solomiya Khoma/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-