У Салоніках для українців відкрили навчальний тренінг «JOBDAY»

У Салоніках для українців відкрили навчальний тренінг «JOBDAY»

Укрінформ
Консул України в Салоніках Євген Шквира 23 листопада взяв участь у відкритті навчального тренінгу «JOBDAY» для тимчасово переміщених громадян України, які знайшли прихисток на території Північної Греції.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Консульство України в Салоніках.

Основна мета тренінгу – максимальне спрощення інтеграції громадян України в грецьке суспільство, допомога з доступом до ринку праці та підвищення ефективності з пошуку роботи відповідно до наявних компетенцій.

Тренінг проводиться грецькою культурно-гуманітарною, просвітницько-навчальною асоціацією «SolidarityNow» за підтримки та фінансування Регіонального офісу Верховного комісара ООН з прав біженців за результатами досягнутих домовленостей Консула України в Салоніках з керівництвом зазначених організацій.

Нагадаємо, консул України в Салоніках Євген Шквира 12 жовтня провів зустріч у приміщенні Консульства з активом української громадськості міста.

Сторони обговорили подальше поглиблення співпраці та посилення взаємодії української громадськості з Консульством щодо підтримки та допомоги тимчасово переміщеним громадянам України.

Також під час зустрічі йшлося про проведення культурно-мистецьких і благодійних заходів, спрямованих на популяризацію України в регіонах Північної Греції, збір та відправку в Україну гуманітарної допомоги, функціонування Української суботньої школи УГІ в місті Салоніки тощо.

Фото: Консульство України в Салоніках / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-