Українська асоціація в Чорногорії організувала відпочинок для дітей захисників України

Українська асоціація в Чорногорії організувала відпочинок для дітей захисників України

Фото
Укрінформ
Українська асоціація «Добра Справа» організувала для 18 дітей з України осінні канікули в Чорногорії.

Як передає Укрінформ, про це в Асоціації повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Спільними зусиллями ми подарували 18-ти діткам з України осінні канікули в Чорногорії! У кожного з цих дітей тато – захисник України! Серед цих захисників є полеглі, зниклі безвісти, полонені. Це діти людей, які присвятили своє життя боротьбі за свободу нашої держави. Поїздка до Чорногорії – це можливість сказити «дякую» їм та їхнім родинам!», – ідеться в дописі.

Зауважується, що колектив «Доброї Справи» від щирого серця і з радістю займався організацією перебування дітей в Чорногорії.

«Ми зустріли багато натхненних людей, які долучались до проведення різноманітних активностей та заходів, допомагали нам в різних ситуаціях, це надзвичайно наповнює і підтримує», – повідомили в Асоціації.

Особливо відзначено Яна Квашенка, який профінансував проживання і харчування дітей і супроводжуючих в Чорногорії, а також Почесного консула Чорногорії в місті Харків Ольгу Олексієнко, завдяки якій група безплатно приїхала на автобусі в Чорногорію і повернулась в Україну.

Нагадаємо, представники української громади у м.Подгориці та колектив Посольства України у Чорногорії долучилися до «Найдовшого у світі марафону».

Фото: Українська асоціація Добра Справа / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-