Українська книжкова поличка з’явилася у Національній бібліотеці Ірландії

Українська книжкова поличка з’явилася у Національній бібліотеці Ірландії

Фото
Укрінформ
У четвер, 2 листопада, Українська книжкова поличка з’явилася у Національній бібліотеці Ірландії (National Library of Ireland) у Дубліні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Ірландії.

Віднині українські й україномовні книги будуть доступні будь-кому, хто має читацький квиток в NLI. Оформити такий квиток можна на вебсторінці бібліотеки за посиланням www.nli.ie.  

1 листопада посол Лариса Герасько спільно з Директоркою NLI Одрі Вітті та Директоркою національного агентства «Література Ірландії» Шінейд Мак Еда презентували збірку української літератури у найбільшій науковій бібліотеці Ірландії.

Диппредставництво подякувало всьому колективові Національної бібліотеки Ірландії за співробітництво та сприянні у реалізації ініціативи «Українська книжкова поличка» Першої Леді Олени Зеленської.

Національна бібліотека Ірландії розташована за адресою: National Library of Ireland, 7-8 Kildare St, Dublin 2, D02 P638).

Нагадаємо, Українська книжкова у Дубліні стала другою в Ірландії – перша з’явилася на початку жовтня у Міській бібліотеці ірландського міста Лімерік.

Фото: Embassy of Ukraine to Ireland / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-