Канадські благодійники підтримали реабілітаційний центр «Незламні»

Канадські благодійники підтримали реабілітаційний центр «Незламні»

Укрінформ
Національний реабілітаційний центр “Незламні” у Львові отримає грант від канадської благодійної ініціативи “Гуманітарний заклик України” на закупівлю обладнання й підготовку персоналу.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у Конгресі українців Канади.

“Завдячуючи щедрому гранту від спільного проєкту Українсько-канадської фундації та Конгресу українців Канади “Гуманітарний заклик України”, центр “Незламні” отримає змогу придбати спеціалізоване обладнання, в тому числі: бігові доріжки, лікувальні столи та складні відновлювальні системи для своїх пацієнтів”, - розповіли у Конгресі українців Канади.

Частину коштів буде спрямовано на вдосконалення навичок медичних працівників у протезуванні, реконструктивній хірургії та реабілітації.

“У рамках навчальної програми 10 медиків проведуть два тижні у науково-медичному центрі Саннібрук у Торонто, а сотням інших буде надана можливість долучитися до онлайн сесій, пов’язаних із їх сферами”, - зауважили в українській організації.

У Конгресі українців Канади додали, що з січня минулого року, коли було започатковано “Гуманітарний заклик України”, ініціативою уже було надано різноманітної допомоги на понад 47 млн дол. Серед іншого до України було надіслано: генератори, автомобілі швидкої медичної допомоги, індивідуальні аптечки, спорядження для вогнеборців, хірургічні набори, продовольство, ліки та багато іншого.

Читайте також: У центрі «Незламні» стартує пілотний проєкт з реабілітації людей, які через війну втратили зір

Як повідомляв Укрінформ, у Національному реабілітаційному центрі "Незламні" відкрили сучасний семиповерховий корпус, де щороку зможуть надавати допомогу 10 тис. українців.

Фото: центр “Незламні”

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-