Європейський конгрес українців розпочав співпрацю з UAnimals

Європейський конгрес українців розпочав співпрацю з UAnimals

Укрінформ
Європейський конгрес українців (ЄКУ) підписав меморандум про співпрацю з гуманістичним рухом UAnimals, що значно розширить можливості фонду зі збору пожертв за кордоном.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті UAnimals.

За повідомленням, Конгрес готовий забезпечити організацію збору грошей серед потенційних іноземних партнерів UAnimals та вже відкрив рахунок для фонду в європейському банку. 

«Масштаб страждань тварин від війни в Україні не стає меншим, тому UAnimals активно шукає партнерів за кордоном, аби мати можливість захистити якомога більше тварин. Підтримка з боку ЄКУ дозволить фонду масштабуватись та досягти ще кращих результатів», – наголосили у фонді.

ЄКУ є міжнародною координаційною організацією, яка займається просвітництвом та представляє інтереси українців у Європі. Її заснували 4 січня 1949 року в Лондоні. З початком повномасштабної війни організація почала активну роботу щодо протидії російським впливам у світі. 

UAnimals – всеукраїнський гуманістичний рух, який бореться за права тварин та працює у різних форматах – від зоозахисних рейдів до роботи в законодавчій площині.

Нагадаємо, Гуманістичний рух UAnimals 16-17 вересня проводив Всеукраїнський марш прибирання у п’яти національних парках і заповідниках, аби запобігти загибелі тварин через засмічення та екоцид, спричинені повномасштабним вторгненням Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-