Союз українок Естонії організував літню подорож низкою естонських міст

Союз українок Естонії організував літню подорож низкою естонських міст

Фото
Укрінформ
Союз українок Естонії організував літню подорож до центральної Естонії за маршрутом Таллінн – Пайде – Кірна – Тюрі – Ойзу, під час якої членкині організації ознайомилися з визначними місцями, а також зустрілися з членами українського товариства «Смерічка».

Як передає Укрінформ, про це Союз українок Естонії повідомив на своїй фейсбук-сторінці

Програма подорожі була організована разом з керівницею українського товариства «Смерічка» з Ойзу пані Анною Лоовілі.

В Пайде учасники подорожі відвідали Фестиваль думок. Погуляли по Орденському городищу Paide linn та побували в інтерактивному музеї Віттештейн, що розповідає про життя в XIX ст. У Кірні відвідали парк, де залишили підписану цеглину від організації. У Тюрі погуляли по парку, де росте червона калина з України, яку посадила громада «Смерічка».

В Ойзу гостей тепло зустріли земляки з українського товариства «Смерічка». Вони ознайомили зі своєю українською кімнатою та розповіли про історію створення та діяльність організації. Також смереччани гостинно пригощали смачними українськими стравами, які самі приготували. Разом співали українські пісні та спілкувалися в теплому оточенні.

Союз українок Естонії висловив щиру вдячність усій українській громаді «Смерічка» з Ойзу за щедру гостинність.

Нагадаємо, посол України Максим Кононенко разом з дружиною Тетяною Дорошенко відвідав літній табір для українських дітей з родин, які тимчасово знайшли прихисток в Естонії. 

Фото: Союз українок Естонії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-